Nyheter

Paringssymposium for mentor-lærling

28-04-2023

Bukk, server te, les eden... Om ettermiddagen 7. april holdt bedriften en lærerseremoni i konferanserommet. Tre par mestere og lærlinger avla ed og signerte en master-elev-avtale. Hele seremonien var tradisjonell og høytidelig og full av varme. Lærere og lærlinger opplever å dele diskusjon.

I begynnelsen av seremonien leste Lu Hongwei, assistent for daglig leder, opp listen over master-student-paringer. Lærlingene holdt te i begge hender og bøyde seg for sine respektive mestere. Mesterne tok imot og drakk teen med begge hender. Kunnskapslysten, det som drikkes er omsorgen for lærlingen og lærerens ansvar. En enkel seremoni representerer arven til kunnskap og teknologi.

En kopp lærlingte formidler kjærligheten mellom mester og lærling. Mesterne er ryggraden i bedriften, og lærlingene er også kunnskapstørste. Mesterne og lærlingene er også lærere og venner. I fremtidens arbeid og studier skal de blå og blå jobbe sammen, og mesterne og lærlingene vil gjøre fremskritt sammen, og de vil gå lenger og lenger i karrieren. Guangwei Seiko vil også innlede en ny atmosfære i denne videreføringen av fakkelen.

Aktiviteten til"undervisningslærlinger"er tilpasset kravene til selskapets utvikling, og det er en viktig manifestasjon av selskapets menneskelige ressurser som førsteprioritet; Det er også selskapets gjennomføring av talenttreningsprosjekter, fremskynde byggingen av bedriftstalentteam, skape en læringsorientert bedrift og møte selskapets konkurranse og utvikling. Et viktig skritt er nødvendig. Aktiviteten med å veilede lærlinger er detaljert til folk, og mestere og lærlingers ansvar og plikter er avklart. Undervisning i henhold til mennesker og jobber er mer gunstig for å dyrke talenter og bærekraftig utvikling av bedrifter.

Da han delte erfaringen, sa Sun Yuyang, representanten for mesteren, at han før hver operasjon ville demonstrere operasjonsprosedyrene for lærlingene, hjelpe lærlingene med å styrke de standardiserte operasjonsprosedyrene, og når de møtte problemer som lærlingene ikke gjorde. forstå, de ville forklare dem i detalj og tålmodig; Shu Bin sa også at i normale tider må du spørre mer, tenke mer og lære mer ...

Her vil jeg si til enhver ny kollega: Dette er en grobunn. Aktiviteten til"Lærerlederlærling"kan realisere en fantastisk livsendring for oss. Så lenge du"elsker å lære, villig til å spesialisere seg i forskning, våge å innovere og øve frimodig", vil du garantert oppnå suksess i karrieren din og bli en uavhengig forretningsekspert.

Mentor-Apprentice Pairing Symposium


Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)

Personvernregler